Resident Evil 4, 5 ve 6'nın PS4 ile Xbox One Sürümlerinin Dağıtım Sayısı Açıklandı

12.10.2016 09:22 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerini de çıkardığı Resident Evil 4, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6'nın dağıtım sayısını açıkladı. 
 
   Açıklamaya göre de bu üç remastered oyun dünya genelinde 1.5 milyon adet dağıtım sayısına ulaşmış. Bu dağıtım sayısının 1 milyonu ise sadece Kuzey Amerika bölgesine ait.
 
   Resident Evil 4, Resident Evil 5 ve Resident Evil 6; tüm DLC'leri ile birlikte belirtilen platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunların PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri Kuzey Amerika'da hem kutulu hem de dijital olarak bulunuyor ancak Avrupa bölgesinde sadece dijital.
 
   Resident Evil serisi 69 milyon adet satış ile Capcom'un en başarılı markalarından birisi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 37 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler