Resident Evil 4 HD Project Geliştirilmeye Devam Ediliyor

28.04.2020 07:53 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil 4 HD Project uzun bir süredir geliştiriliyor ve Capcom'un Resident Evil 4 remake yapacağı söylentileri hayran yapımı projenin geliştirilmesini yavaşlatmışa benzemiyor.
 
Projenin arkasındaki ekip yaptığı açıklamada "Şu anda sadece bir söylenti. Fakat gerçek olup olmamasını pek umursamıyorum. Capcom'un remake oyunları orijinal oyunlardan çok farklı oluyor. Orijinal Resident Evil 4 hala benzersiz bir oyun ve remastered versiyonu hak ediyor." dedi ve Resident Evil 4 HD Project üzerinde çalışıp güncellemeler yayınlamaya devam edeceklerini belirtti.
 
Resident Evil 4 HD Project şu anda indirilebilir durumda ve grafiksel güncellemeler almaya devam ediyor. En son bölüm 4-4 için büyük bir güncelleme yayınlandı. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler