Resident Evil 4 Remake DLC'si Separate Ways'ten Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

19.09.2023 13:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapımı için yeni bir ek paket geliyor. "Separate Ways" adlı bu DLC içeriği 21 Eylül'de oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Şimdi ise bu içerikle ilgili yeni ekran görüntüleri yayınlanmış durumda. Dün paketin oynanış videosunu paylaşmıştık. 
 
DLC bizler için Ada karakterini öne çıkarıyor
 
 
 
Başkanın kayıp kızını ararken ajan Leon S. Kennedy ile yeniden bir araya gelen Ada Wong bu DLC'de ön plana çıkan karakterlerden biri. Ada Wong'u takip ettiğimiz ve kontrol edebildiğimiz paket içerisinde hikayenin başka bir yönünü araştırıyoruz.
 
"Sererate Ways" adlı ek paketin çıkışının yanı sıra aynı zamanda "The Mercenaries" adlı yeni ve ücretsiz bir güncelleme de geliyor. Bu iki içerik aynı gün yayınlanacak. Böylece Ada Wong ve kötü bir üne sahip Albert Wesker, bonus modunda oynanabilir karakterler olarak yer alacak. 
 
Resident Evil 4 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İzlemek isterseniz çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 27 Sn önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler