Resident Evil 4 Remake için sabit kamera bakışlı oynanış videosu yayınlandı

17.04.2023 11:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) için çeşitli videolar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda oyun için sabit kamera bakış açısına sahip bir oynanış videosu yayınlandı ve bu oynanış videosunda kamera sabit durarak sadece karakterin hareket ettiğini görebiliyoruz.
 
Remake sürüm için çeşitli videolar gelmeye devam ediyor
 
 
 
YouTube'da yer alan içerik üreticisi "Cycu1" tarafından yaratılan paylaşılan bu oynanış görüntüleri elbette bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Yani bu görüntülerin sahip olduğu herhangi bir mod bulunmuyor. Bu videonun amacı ise oyunun sabit kamera bakış açılarıyla nasıl görüneceğini biz oyunculara aktarmak.
 
Bu konsept ilginizi çektiyse aşağıdan izleyebilir ve yorumlarınızı iletebilirsiniz. Böyle bir mod olsa oyunu tekrardan oynar mıydınız? 
 
Resident Evil 4 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut.  
 
Resident Evil 4 Remake sabit kamera bakışlı oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler