Resident Evil 4 Remake için yeni fragman yayınlandı

24.02.2023 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümü (remake) için üçüncü resmi fragman yayınlandı. Fragmanın yanı sıra özel bir demo sürümü ve ücretsiz indirilebilir içerik (DLC) "The Mercenaries" modu duyuruldu.
 
Yeni fragmanda oyunun atmosferi, mekanikleri ve daha fazlası sunuluyor
 
 
 
Merakla beklenen Resident Evil 4 Remake için yayınlanan yeni fragmanda, Leon S. Kennedy karakteri bizlere sunuluyor. Leon ile atılacağımız bu maceranın fragmanında yeni ortamlar, düşman çeşitleri, dövüş sekansları ve aha fazlası yer alıyor.
 
Beklenen yeniden yapım sürümünün yeni fragmanı hariç bir de yakında yayınlanacak olan demo sürüm duyuruldu. Bu demo sayesinde oyunun belli bir kısmını deneyebilecek ve oyun içi geliştirmelere göz atabileceğiz. Bunun yanı sıra oyunun ücretsiz DLC'si The Mercenaries duyuruldu ve bu modun da oyunculara sunulacağı belirtildi.
 
The Mercenaries paketi, meydan okuma modu olarak karşımıza çıkacak ve detaylar yakında açıklanacak. Ek olarak Resident Evil 4 remake'in Standart Sürümünün yanı sıra artık ön siparişlere açık bir Deluxe sürüm duyuruldu. Oyunun standart sürüm fiyatı 563,47 TL, Deluxe sürüm ise 657,53 TL.
 
Resident Evil 4, 24 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Resident Evil 4 Remake yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler