Resident Evil 4 Remake ve Village iPhone 15 Pro'ya Geliyor! Hem de Bu Yıl

13.09.2023 13:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan Resident Evil 4'ün yeniden yapımı ve Resident Evil Village sürpriz bir duyuruyla beraber iPhone 15 Pro cihazına geliyor. Duyuruyla beraber oyunun 2023'ün sonlarında yayınlayacağı doğrulanıyor.
 
iPhone 15 Pro çıkışıyla beraber büyük oyunları çekiyor
 
 
 
Her iki oyun da Apple Etkinliğinde duyurulan iPhone 15 Pro cihazında yerel olarak çalışacak. Yeni duyurulan bir cihaz olduğundan dolayı elbette eski cihazdan ne gibi bir farklar olduğunu kullanıcılar araştırmaya koyuldu. Biz burada telefonun teknik özelliklerine çok girmeyeceğiz. Ancak temel olarak cihazın A17 Pro adlı bir işlemciyi kullanacağını ve üstün performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.
 
iPhone 15 Pro çıkışıyla beraber güçlü bir başlangıç yapmak istiyor. Bu kapsamda beklenmedik oyunları kullanıcılara sunma gibi büyük bir girişime imza atıyor. Duyuruyla beraber sadece Resident Evil 4 Remake ve Village değil aynı zamanda Assassin’s Creed Mirage ve Death Stranding Director’s Cut da yeni mobil cihaza gelmeye hazırlanıyor.
 
Resident Evil 4'ün yeniden yapımı şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut. Resident Evil Village ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için mevcut. Switch sürümü sadece Bulut Hizmetiyle oynanabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 16 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 40 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler