Resident Evil 4 Remake'in Yakında Duyurulacağı Bildirildi

11.02.2022 21:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha önce de çeşitli söylentileri ortaya çıkan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünün yeni detayları ortaya çıktı. Yeni söylentiler Fanbyte raporundan geliyor. Rapora göre oyunun Remake sürümü çok sayıda değişikliği bünyesinde barındıracak.
 
Rapora göer Resident Evil 4 Remake, orijinalinden farklı bir yapıya sahip olacak. Dolayısıyla daha önceki Remake'ler gibi sadık bir yapım sunmayacak. Orijinal sürümün bir kısmı değiştirilerek biraz daha ürkütücü hale getirilecek. Bunun yanı sıra oyunun çoğunluğu gece vaktinde geçecek.
 
 
 
Öte yandan Fanybyte'ın kaynaklarına göre Capcom, Resident Evil 4 Remake'i 2022'nin erken döneminde duyuracak. Ancak duyuru, geliştirme sorunları ve küresel salgın sebebiyle ileri bir tarihe ertelenebilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler