Respawn, Apex Legends Evreninde Geçen Tek Oyunculu Proje için İşe Alım Yapıyor

11.07.2022 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Apex Legends, ücretsiz bir battle royale oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yeni çıkan bilgilere ve iş listelerine göre Respawn, Apex evrenini genişletmek istiyor. 
 
Respawn'ın web sitesinde yeni tek oyunculu yapım için bir dizi yeni iş ilanı bulunuyor. Dexerto adlı site tarafından tespit edildiği üzere Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi şu anda "Apex Universe Incubation Project" için bir dizi işe alım yapıyor.
 
Respawn Entertainment'ın bu tek oyunculu projesi hakkında herhangi bir detay yer almıyor. Bilindiği kadarıyla tek oyunculu yapım, Apex Legends dünyasının küçük bir keşfini sunabilir. 
 
Öte yandan Respawn, şu anda üç Star Wars oyunu geliştiriyor. Bunlardan biri Bit Reactor ile birlikte geliştirilen bir strateji oyunu, diğeri eski LucasArts çalışanları ve Medal of Honor'un yaratıcısı Peter Hirschmann tarafından yönetilen yeni birinci şahıs nişancı oyunu, sonuncusu ise Star Wars Jedi: Survivor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Apex Legends Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler