Robert Downey Jr., Gelecekteki Marvel Filmlerinde Bir Daha Rol Almayacağını Onayladı

03.09.2020 12:25 Özgür Eroğlu

 
Disney'in kurduğu Marvel Sinematik Evreni'nin başlangıcı Iron Man filmi ile yapılmıştı ve bu evrenin de en önemli karakterlerinden biri Iron Man olmuştu. Bu evrenin ilk aşaması da geçtiğimiz sene Endgame filmi ile sonlandı.
 
Endgame'in sonunda olanları herkes biliyor. Iron Man'in yani Robert Downey Jr.'ın bir daha evrene dönmeyeceği de aslında belliydi, ancak işler Marvel evreninde geçtiği ne olacağı da kesin değil. Ancak Robert Downey Jr.'ın açıklaması ile birlikte kendisinin bir daha Marvel filmlerinde olmayacağı kesinleşmiş oldu. Kendisi Marvel tarafındaki işinin tamamen bittiğini söyledi.
 
Ancak hala Black Widow'da kısa bir gözükeceği ve Marvel'ın What If..? animasyonunda seslendirmenlik yapacağı söyleniyor. Bu iki yapım dışında kendisini bir daha Marvel evreninde göremeyeceğimizi sanırım söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler