Rogue Trooper Redux Çıkış Tarihi Duyuruldu

20.07.2017 18:13 Gazali Çetinkaya

 
   Rebellion, 2006 yılında çıkış yapan third-person shooter oyunu Rogue Trooper'ın remake sürümü Rogue Trooper Redux için çıkış tarihi verdi.
 
   Rogue Trooper Redux 17 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun fiyatı $24.99 / £19.99 / €24.99 olacak. Kutulu sürüm Avrupa ve Kuzey Amerika'da PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları için ulaşılabilir olacak. 
 
   Rogue Trooper Redux Switch sürümü PS4, Xbox One ve PC sürümünden "kısa bir süre sonra" çıkacak.
 
   Rebellion, çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte yeni bir video da paylaştı. Videoda oyunun 2006 yılı grafikleri ile yeni grafikleri kıyaslanıyor. Remake sürümü yeniden modellenmiş karakterler, silahlar, araçlar ve remastered sinematikler, yeni özel efektler ve dinamik aydınlatma özelliklerini içerecek. 
 
   Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 35 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler