Ryan Reynolds, Deadpool 3 İçin Çalışmalara Başlandığını Açıkladı

27.12.2019 19:18 Özgür Eroğlu

 
 
Alıştığımız çizgi roman filmlerinden farklı bir iş yaparak insanların kalbini kazanan Deadpool serisinin yeni filmi için müjde verildi. Daha önce hakları Fox'ta olan yapım, Disney'in Fox'u satın almasından sonra en çok merak edilen konulardan biri olmuştu.
 
Satın alımdan sonra Disney'in ilk açıklaması Ryan Reynolds ile yollarına devam edecekleriydi. Söyledikleri gibi de oldu. Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Deadpool'un yeni filmi Deadpool 3, Ryan Reynolds tarafından onaylandı.
 
Ryan Reynolds, Marvel Studuos ile birlikte yeni film üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Filmin daha önceki filmler gibi +18 olup olmayacağı belli değil. Şimdi ise en çok merak edilen konu, Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne katılıp katılmayacağı. Yeni filmden beklentileriniz neler, sizce önceki filmler nasıldı? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler