SO: The Line'ın Geliştirici Günlüğü Yayımlandı

23.06.2012 08:13 Tunahan Başol


     Yager'in geliştirdiği ve 2K Games'in dağıtıcılığını üstlendiği Spec Ops: The Line için geliştirici günlüğü yayımlandı. Youtube üzerinden 2K'nın yayımladığı bu video, oyunun gelişirilişinin tamamını konu almış bulunmakta.
 
     Video boyunca, yapım ekibinden baş tasarımcı, sanat yönetmeni ve yapım ekibinden birkaç kişi daha görüyoruz. Video içersinde demoda bulunmayan bazı oynanış kesitlerini görmek te mümkün. Ayrıca oyunun baş tasarımcısı Cory Davis'in üzerindeki tişört fazlasıyla dikkaimi çekti diyebilirim. Team Fortress 2'deki Spy karakterinin resmini üzerinde barındıran bu tişörtün elbet bir anlamı olmalı.
 
     Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Spec Ops: The Line PC, PS3 ve Xbox 360 için 3 gün sonra, yani 26 Haziran'da çıkışını yapacak.

[DHVIDEO=5121]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler