Sahte fragman olduğu düşünülen Unrecord geliştiricisi motor içi video paylaştı!

21.04.2023 20:15 Mehmet Tandoğan

 
 
DRAMA ekibi tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan nişancı aksiyon oyunu Unrecord için geçtiğimiz gün bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bu fragman sonrası oyuncuların birçoğu videonun fake yani sahte olduğunu öne sürdü. Bu algı sonrası geliştirici ekipten Alexandre Spindler motor içi bir video paylaştı.
 
Oyundan yeni video geldi
 
 
 
Yeni yayınlanan video motor içini temsil ediyor. Yani video hazırlanırken kullanılan araçlar tam olarak bizlere aktarılıyor ve daha fazla detay bu video içerisinde yer alıyor. Geliştirici ekibin bu oynanış videosunun fake olmadığını gerçekten böyle bir oyun geliştirildiğini belirtiyor.
 
Elbette biz oyun severler grafiklerin gerçekçi görünmesini istiyoruz ancak böyle bir gerçekliğin yakalanması birçok oyuncu tarafından kabul görmeyebilir. Ek olarak bu gerçekliğin sistemlerde çalışıp çalışmayacağı konusunda endişeler sürüyor.
 
Peki siz bu oynanış videosu ve bodycam kamera bakış açısına sahip nişancı oyunu Unrecord hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
Videoyu aşağıdaki Twitter gönderisinde izleyebilirsiniz:
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler