Shenmue III İkinci Kez Ertelenmeyecek Gibi Görünüyor

02.01.2018 23:53 Gazali Çetinkaya

 
   E3 2015'te Sony'nin basın konferansı esnasında duyurulan Shenmue III Kickstarter üzerinde 6,333,296 dolar ile en çok bağış toplayan video oyun rekorunu kırmıştı. Normalde geçtiğimiz ay çıkış yapması beklenilen oyun 2018'e ertelendi ancak en azından başka bir erteleme almayacak gibi görünüyor. 
 
   Twitter üzerinden açıklama yapan Cedric Biscay, Shenmue III üzerinde çalışan ekiplerden Shibuya Productions stüdyonun kurucusu, oyuncuların yeni yılını kutladı ve 2018'in Shenmue III'ün çıkışıyla harika bir yıl olacağını belirtti.

   Ek olarak, Cedric Biscay başka sürprizlerin olacağını da ekledi. Bu sürprizler Shenmue I ve II'nin yenilenmiş sürümleri ile alakalı olabilir. Geçtiğimiz yıl Sega Avrupa ShenmueHD.com alan adını (domain) almıştı ve ayrıca Shenmue I ve II oyunlarını içeren paket dört farklı perakendecide listelenmişti.
 
   Shenmue III 2018'in ikinci yarısında çıkış yapacak. Oyunun dünya genelindeki kutulu ve dijital dağıtımını ise Deep Silver üstlenecek.

   Shenmue III PlayStation 4 ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler