Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter için Hikaye Videosu Yayınlandı

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
04.06.2016 16:25 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici koltuğunda Frogwares'in bulunduğu ve Sherlock Holmes oyunlarının sekizinci üyesi Sherlock Holmes: The Devil's Daughter için hikaye odaklı yeni bir video paylaşıldı.
 
   Victoria Dönemi'nin İngiltere'sinde geçecek yapımda bu kez Sherlock'un macerası ailesel hikayeler, karışık duygular ve esrarengiz bir intikam karşısında bizlere sunulacak. Beş ayrı davada bulunacağımız ve işin içine mistik olayların da dahil olacağı Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter bize diğer oyunlardan biraz daha farklı bir deneyim sunacağını iddia ediyor. 
 
   10 Haziran tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter'ın yayınlanan hikaye videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
   Ayrıca oyunun steam'de ön siparişe özel %20 indirimle satıldığını ve desteklediği diller arasında Türkçe olduğunu da hatırlatalım. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: BigBen Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler