SingStar'ın PS4 Sürümünde Akıllı Telefonlarımızı Mikrofon Olarak Kullanabileceğiz

22.05.2014 00:50 Ömür Gencer


      Sony Computer Entertainment, Playstation 4 için çıkacak olan SingStar için yenilikçi ve o kadar da sevindirici bir adım attı. Artık SingStar'ı oynayabilmek için ayrı bir mikrofon almaya ihtiyaç duymayacağız. Akıllı telefonlarımıza indirdiğimiz uygulama sayesinde telefonumuzu mikrofon olarak kullanabileceğiz.
 
     Geliştirici ekibin yönetmeni Dave Runyard'ın yaptığı açıklamaya göre akıllı telefonların mikrofonlarının ses algılama kapasiteleri, SingStar için şaşırtıcı bir şekilde uygun. Oyunda akıllı telefonlarımızı mikrofon olarak kullanmanın yanında sıradaki şarkılarımızı da telefon üzerinden listeleyebileceğiz.
 
     Bu sohbahar Kuzey Amerika'da çıkması planlanan SingStar, Playstation Store'da bedava olarak yayınlanacak. Bu bedavalık sürümde 10 şarkının bir dakikalık demoları yer alacak. Oyunun kutulu sürümü ise 30 şarkı bulunduracak ve Ekim veya Kasım'da piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SingStar Vol. 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SCEE Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler