SingStar Serisinin Yeni Üyesi SingStar Frozen Duyuruldu

04.12.2014 10:44 Ömür Gencer


      Casual oyuncular arasında beğenilerek oynanan SingStar serisi oyun dünyasının en önemli karaoke oyunları arasında yer alıyor. Avrupa'nın derecelendirme sistemi PEGI, SingStar serisinin yeni oyununu gün yüzüne çıkardı.
 
       PEGI, SingStar Frozen adlı oyunu listeledi. Bu yeni SingStar oyunu adından da anlayabileceğiniz gibi Disney'in animasyon filmi Fronzen'ın müziklerinden oluşuyor. SingStar'ın hedeflediği kitleyi göz önünde tutarsak SingStar Frozen'ın oldukça beğenileceğini söyleyebiliriz. Yapım sadece PlayStation 3 için listelenmiş olsa da Sony, yaptığı açıklamayla SingStar Frozen'ın PlayStation 4'e de geleceğini belirtti. Oyun hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SingStar Vol. 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SCEE Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler