Singstar Ücretsiz Oldu!

06.11.2012 14:25 Ersin Kılıç


     Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bugün PlayStation®3 (PS3) üzerinde milyonlarca adet satan rekabete dayalı şarkı söyleme oyunu SingStar®’ın artık hiçbir ek maliyet olmaksızın XMB üzerinden de temin edilebileceğini açıkladı. Bundan böyle, içinizdeki pop yıldızını serbest bırakmak için bir diske ihtiyacınız olmayacak. Tek yapmanız gereken SingStar’ı doğrudan PS3’ten indirmek ve en sevdiğiniz şarkıcının eserlerine eşlik etmek.

     İster bir Cadılar Günü partisi planlıyor ister sadece dostlarınızı bir araya getirmek için bir bahane arıyor olun, bir oyuna başlamak daha kolay olamazdı. Sadece PS3’ünüzü açın ve XMB üzerinde oyun kategorisini seçin. Bunun altında, SingStar’ın kurulum için hazır olduğunu göreceksiniz. Ekran üzerindeki talimatları izleyin ve her şey hazır!

     Yerleşik mikrofonu üzerinden yıldız ses performansınızı yakalayacak olan PlayStation®Eye kamerayı kullanarak, SingStar® ile oynayabilirsiniz. Böylece partideki herkes grup olarak birlikte şarkı söyleyebilir. O garip ve muazzam parti performanslarını SingStar topluluğu ve Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile paylaşmayı sakın unutmayın..

Başka hangi özellikler var?

· SingStore® ve SingStar’da yeni misiniz? Hiç sorun değil. Ücretsiz olarak deneyebilmek için bazı kısa demo şarkıları da indirebilirsiniz.

· SingStore® üzerinde indirilmeyi bekleyen yaklaşık 3.000 şarkının yanı sıra düzenli mağaza güncellemeleri.

· Artık doğrudan döner şarkı ekranı üzerinden rahatlıkla erişebileceğiniz disk takasını kullanarak PlayStation®2 ve Playstation®3 disk koleksiyonunuzdaki tüm şarkıları çalın.

· SingStar mikrofonları, resmi kablosuz mikrofonlu kulaklıklar ve diğer genel USB mikrofonların tümü destekleniyor.

· PlayStation®Portable veya PlayStation®Vita’nızı kullanarak SingStar Uzaktan Kumandası ile şarkı listeleri oluşturun.

· Performansları SingStar topluluğu ve Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile anında paylaşın.

· Yeni ödüller kazanın.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SingStar Vol. 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SCEE Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler