Skate 3 EA Access'e Eklendi

14.02.2017 09:16 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz ay Electronic Arts; Skate 3, Dead Space Ignition, Madden NFL 17 ve Zuma's Revenge'ın EA Access Vault'a ekleneceğini duyurmuştu. Bu oyunlardan Skate 3 dün gece EA Access'e eklendi. 
 
   Xbox 360 oyunu Skate 3 Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklenmişti. Dead Space Ignition ve Zuma's Revenge oyunları da geriye uyumluluk kütüphanesinde bulunuyor ancak EA Access sistemine ne zaman geleceği açıklanmış değil.
 
   EA Access üyelik ayda sadece 12 TL'dir. yıllık ise 65 TL.
 
   Kaykay oyunu Skate 3, 2010 yılında PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. Electronic Arts Topluluk Yöneticisi Daniel Lingen "#Skate4" şeklinde bir tweet ile serinin hayranlarını heyecanlandırmıştı ancak Electronic Arts finansal çeyrek konferansında EA CEO'su Andrew Wilson, "Şu anda Skate 4 yapılmıyor." açıklamasını yaptı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skate 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler