Skyrim DLC'lerinin PS3 ve PC Çalışmaları Sürüyor

Dragonborn adlı indirilebilir içerik de merakla bekleniyor
08.11.2012 10:38 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'in indirilebilir içerikleri bildiğiniz gibi öncelikli olarak Xbox 360 platformu için yayınlanıyor. PC ve Playstation 3 sahipleri ise bir süre beklemek zorunda kalıyorlar. Dragonborn adlı içerikte de durum farklı olmayacak.
 
     İlk indirilebilir içeriği bile henüz Playstation 3 için yayınlamayan Bethesda'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada PS3 ve PC için hazırlanan içeriklerle ilgili şu sözlere yer verildi:
 
"Playstation 3 ve PC'nin yeni içerikleri ile içli dışlıyız"
 
     Sanırım bu açıklama sonrasında PS3 sahipleri ilk içerikten umutlarını kesmeyip beklemeye devam edecekler. PC kullanıcıları ise Dragonborn indirilebilir içeriğini sistemlerine kurmak için pusuya yatmış durumdalar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler