Skyrim DLC'sinde Morrowind'e Geri mi Dönüyoruz?

Skyrim'den bir manzara.
22.11.2011 15:54 Samet Konuksal


     The Elder Scrolls serisinin köklü hayranlarından kime sorsanız, büyük bir çoğunluğu serinin en iyi oyunu olarak TES III: Morrowind'i gösterir. Bethesda'nın konsollaştırma çabalarından olsa gerek, Morrowind'deki rahatlığı sağlayamaması son iki oyundaki ortak eleştiri noktası olmuştu. 
 
     Herneyse, oyun tarihinin en büyük haritasını içeren The Elder Scrolls serisinde Morrowind bölgesini özleyenlerden misiniz? Oyuncuların bulduğu bir bulguya göre bu bölge, son çıkan oyun Skyrim'e DLC olarak eklenebilir.
 
     YouTube kanalı GameSmackIreland'da yayınlanan bir videoda, Morrowind bölgesine geçiş kapısını görüyoruz. Kapıya fazla yaklaşamasak da modlamalarla birlikte kapının ötesine geçen kullanıcıların harita şekillendirmelerinin yapıldığını fakat çizim derinleştirmelerinin tamamlanmadığını bildiriyorlar. Ayrıca iddia edilene göre Cyrodiil bölgesi de TES V: Skyrim'de aynı durumda.
 
     Daha önce Skyrim'in DLC'leri hakkında yetkililerden sayı olarak az fakat içerik olarak yoğun DLC'ler çıkarmak istediklerini duymuştuk. Bu iki bölgeyi düşündüğümüzde tam bu tabire uyan bir DLC olabilir.
 
    Video aşağıda, gelecek duyuruları dört gözle bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler