Skyrim için Castle Volkihar HD Doku Paketi Yayınlandı

27.06.2021 19:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod yapımcısı 'PraedythXVI', hem Skyrim Legacy Edition hem de Skyrim Special Edition için Castle Volkihar'ı tamamen elden geçiren bir 8K Doku Paketi yayınladı. Çoğu HD Doku Paketinde olduğu gibi, bu da tüm Skyrim oyuncuları için olmazsa olmazdır.
 
Castle Volkihar HD doku paketi kendi dokularına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Köprü, zindan, heykel gibi unsurlar tamamen kendine has yüksek kaliteli özellikleriyle oyunculara sunuluyor. 
 
Bu HD Doku Paketinin 1K, 2K ve 4K sürümleriyle geldiğini de belirtmekte fayda var. Böylece bu paketler, 8K sürümünü çalıştıramayanlar için alternatif niteliğinde olacak. 
 
Skyrim Legacy Edition ve Skyrim Special Edition modunu verilen linklerden indirebilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler