Skyrim şimdiden Oblivion'un Toplam Satışına Ulaştı

Skyrim topraklarında büyük bir macera bizi bekliyor
10.12.2011 10:13 Alkan Adakaner

     Bethesda, büyük beğeni toplayan RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim'in ilk 48 saatte 3.5 milyondan fazla sattığını daha önce açıklamıştı. Anlaşılan oyun şu an bu rakamın çok üstünde bir sayıya ulaştı.
 
      Amerika satış listelerinde 2. sırada bulunan The Elder Scrolls V: Skyrim'in satışları ile ilgili açıklama yapan NPD'den Anita Frazier'a göre oyun şimdiden Oblivion'un toplam satış rakamlarına ulaştı denilebilir. Frazier arada 500.000'den daha az bir fark bulunduğunu söylüyor ve bu fark da kısa sürede kapanacaktır.
 
      VGchartz verilerine baktığımızda Oblivion'un Xbox 360 ve Playstation 3'te 6 milyon civarında sattığını görüyoruz. (PC'de dijital satışları bilemediğimizden yorum yapmamız mümkün değil) Yani Skyrim'in şu ana kadar 5.5 milyondan fazla sattığını düşünebiliriz.  
 
     Oyun otoritelerinin büyük beğenisini kazanan The Elder Scrolls V: Skyrim'in toplamda ise 10 milyondan fazla satmasını bekliyoruz. Çıkacak indirilebilir içeriklerle birlikte oyun güncelliğini de koruyacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 6 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler