Skyrim'de Silah ve Kalkanlarımız Hasar Almayacak

Savaş sırasında silahınızın işe yaramaz hale gelmesi sinir bozucu olabilirdi
28.08.2011 10:16 Alkan Adakaner


    Oyunlarda silahlarımız veya zırhlarımızın kullandıkça hasar alması gerçekçilik bakımından oldukça doğru bir tercih. Buna rağmen savaşın ortasında kullanılmaz hale gelen silah veya zırhların da sinirlerimizi bozduğu kesin. The Elder Scrolls V: Skyrim'de ise böyle bir sorun yaşamayacağız.
 
     Bethesda'dan Pete Hines'ın Twitter hesabından sorulan bir soruya verdiği yanıta göre The Elder Scrolls V: Skyrim'de silahlarımız veya zırhlarımız hasar almayacak. Tabi silah ve zırhlarda hasar olmayınca görsel değişime de uğramayacaklar.
 
    Açıkçası kişisel olarak silah ve zırhların hasar almasını isterdim, ama The Elder Scrolls V: Skyrim'i oynarken de bunun için üzüleceğimi sanmıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler