Skyrim'e Ücretsiz 'Ek Paket' İsteyen?

17.07.2013 02:32 Samet Konuksal


    Mod yapım kitleriyle birlikte PC sürümü çok daha farklı bir hale gelen The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni mod haberleri gelmeye devam ediyor. 19 yaşındaki bir mod yapımcısının sunduğu Falskaar isimli mod, Skyrim'e adeta ücretsiz bir ek paket getiriyor.
 
    Alexander Velicky isimli bir mod yapımcısının geliştirdiği Falskaar'ın hikayesi, geçen seneye dayanıyor. Bundan tam bir sene öncesinde mod yapımı için kollarını sıvayan Velicky, liseden mezun olduktan sonra okul bulmak yerine bu mod üzerinde çalışmaya başladı. Sonucunda ise en az 20 saatlik yeni oynanış süresi sunan Falskaar isimli mod ortaya çıktı.
 
    Velicky'nin geliştirdiği bu mod, 29 farklı kişi tarafından seslendirilmiş 54 yeni karakteri içeriyor. Skyrim'in 2-3 katı büyüklüğünde yepyeni bir mekanda geçen Falskaar, 26 yeni senaryo görevi ve 17 adet yan görev içeriyor. Yeni oyun içi müziklerin de sunulduğu Falskaar isimli mod, tamamen ücretsiz olarak PC oyuncularına sunulmuş durumda.
 
Falskaar'ın Skyrim Nexus sayfasına buradan, geçen sene yayınlanmış videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler