Skyrim'in 1.4 Güncellemesi Yarın Xbox 360'ta

Dragonborn bu nesle damgasını vurdu
09.02.2012 08:17 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'i hala bitirmeyen çok sayıda oyuncu olduğuna eminim. Oyunun senaryo modunu bitirsek bile yine dev bir dünyada farklı maceralara atılmamız oyunun sürekli güncel kalmasını sağlıyor. Zaten ek paketlerle Skyrim'de başka maceralara da atılacağımıza eminiz.
 
     Bethesda ek paketler çıkmadan ana oyunu güncellemeye ve daha sorunsuz bir eğlence sunmak için çabalamaya devam ediyor. Oyunun 1.4 yaması yarın Xbox 360 için yayınlanacak. Böylece çok sayıda hata da ortadan kalkmış olacak.
 
      Bu yamanın Playstation 3 için ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz kesinleşmedi. Yine de bu ay içinde PS3 güncellemesinin de çıkacağını düşünüyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler