Skyrim'in 4 Yıldır Geliştirilen Modu Çıktı

Falkreath, Winterhold ve Dawnstar şehirleri baştan yaratılmış.
18.04.2016 13:55 Gökhan Yılmaz

 
     The Elder Scrolls: Skyrim için bugüne kadar pek çok mod çıktı ama neredeyse dört yıldır geliştirilmekte olan Holds modu oyunu tekrar kurmanızı sağlayabilir. Yaklaşık 4GB boyutundaki mod Skyrim dünyasındaki şehirleri değiştirdiği gibi aynı zamanda da yeni şehirler ve kendi hikayelerine sahip karakterler ekliyor.
 
     Modun yapımcısı bu projeye Kasım 2012'de başlamış ve neredeyse her gün 2 saatini bunu geliştirmek için harcamış. Oyunun çıkışından sonra bir yıl boyunca böyle bir modun geldiğini göremeyen yapımcı, Oblivion'da olduğu gibi var olan şehirleri güzelleştirecek ve genişletecek bir modun eksikliğini kendisi tamamlamak istemiş. 
 
     Ayrıca mod yapımcısının kendi yazmış olduğu kitaplar da oyun içerisinde bulunuyor. Eğer Skyrim'deki kütüphanenizi geliştirmek istiyorsanız oyun düynasında gezip yeni içerikleri toplayabilirsiniz. 
 
     Skyrim'in bu yeni modunu Nexus'tan indirip oyununuza kurabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler