Skyrim'in Dawnguard DLC'si PC'de Çıktı!

03.08.2012 01:01 Samet Konuksal


    Bethesda'nın Microsoft'la olan anlaşması gereğince The Elder Scrolls V: Skyrim'in DLC'leri ilk olarak Xbox 360'ta çıkıyor. Bir aydan uzun süre önce Xbox 360'a çıkan Dawnguard DLC'si, diğer platformlara olan çıkışını zamanında yapamamıştı. Şimdi ise Dawnguard, sessiz sedasız bir şekilde PC'de sunuldu.
 
    Steam'de görülene göre Dawnguard DLC'si, 19.99 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte bugün itibariyle PC kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Gelen açıklamaya göre oyunun PS3 sürümü ise Bethesda'nın performans olarak beğenisini kazanamadığından, bilinmeyen bir tarihe ertelendi.
 
Konuyla ilgili firmadan gelen açıklama şöyle;
 
"Dawnguard'ı herkesin oynamasını istiyoruz. Fakat şu anda oyunu Playstation 3'e sunamayacağız çünkü PS3 oyuncularının Skyrim'i kötü bir oyun olarak görmelerini istemiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler