Skyrim'in Downguard İçeriğine Oynanış Videosu

08.06.2012 12:04 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan ve bu ünvanı birçok site ve dergi tarafından taçlandırılan The Elder Scrolls V: Skyrim'in ilk içeriği Downguard, daha önce açıklandığı gibi 26 Haziran itibari ile yayınlanacak. Tabi içeriğin ilk olarak Xbox 360, 1 ay sonra ise diğer platformlara çıkacağını belirtelim.
 
     İşte çıkışına oldukça kısa bir süre kalan bu içerik paketinin yeni bir oynanış videosu E3 fuarından geldi. Gamespot tarafından yayınlanan bu videoda içeriğin geçtiği mekanlara ve hikayeye de değiniliyor.
 
     Video açılışını haritanın güneyinde gizli bir kale olan Downguard kalesinde yapıyor. Bu kale vampirlere karşı oluşan bir birliğin de evi niteliğinde. Tabi yayınlanacak olan bu içerik ile birlikte Crossbow adlı silahta oldukça önemli bir hale geliyor. Vampir olma gibi dinamiklere de yer verilen bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler