Skyrim'in PS3 Sürümü Yamalandı

12.02.2013 18:21 Tunahan Başol


     Oyuncuları kendisine bağlayarak çıktığı dönemden bu yana en çok konuşulan oyunlar arasında yer ala The Elder Scrolls V: Skyrim, PS3 tarafında yamalandı.
 
     Oyuncuları uzun süre beklettikten sonra geliştirme konusundaki sıkıntıları aşan yapımcı ekip, bildiğiniz gibi Dragonborn DLC'sini de yarın indirilebilir olarak satışa sunacak. İşte bu indirilebilir içerik öncesi bir yama yayımlanarak, oyundaki hatalarda giderildi ve oynanışta iyileştirmeler yapıldı.
 
     Oyundaki stabilite probleminin önüne geçen güncelleme, vampir eşyaları kullanıldığında karşılaşılan hataları ve Arnleif ve Sons Trading Company'nin sürekli kapalı olması durumunu düzeltiyor. Güncellemeyi yüklemek için oyunun diskini takmanız yeterli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler