Skyrim'in Resmi Mod Araçları Önümüzdeki Ay Geliyor

23.12.2011 17:49 Samet Konuksal


     Bethesda'nın geçtiğimiz haftalarda The Elder Scrolls V: Skyrim adına duyurduğu "Creation Kit" yani resmi modlama araçlarının çıkışı hakkında yeni bilgiler verdi.
 
     Steam'in Workshop sistemini de destekleyecek olan Skyrim Creation Kit, yeni yılın ilk ayında bizlerle birlikte olacak. Creation Kit ile birlikte, zaten şimdiden çok geniş bir mod yelpazesi sunan The Elder Scrolls V: Skyrim'in modları, kolay yapı sayesinde daha da genişleyecek.
 
     Skyrim'in bu özelliği sadece PC'de sunulup, ücretsiz olarak Skyrim oyuncularına dağıtılacak. Workshop sistem desteğiyle de oyuncular istediği modu direkt olarak oyunlarına entegre edebilecek. Tam çıkış tarihi için takipte kalın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 7 Saat önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 8 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler