Skyrim'in Satışları 20 Milyonu Geçti

27.01.2014 00:53 Samet Konuksal


    Çıkan her oyunuyla oyun dünyasına damgasını vuran The Elder Scrolls serisinin 2011'de çıkan oyunu Skyrim, sadece o senenin değil, bütün bir neslin en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Oldukça başarılı bir çıkış yapan Skyrim'in satışlarındaki son durum açıklandı.
 
    Bethesda'nın yaptığı duyuruya göre Skyrim, çıktığı dönemden bu yana 20 milyondan fazla sattı. Her ne kadar bu hem tek kişilik, hem de herkese hitap etmeyen bir türün oyunu adına büyük bir başarı olsa da, elde edilen sonuçlar RPG türünün geleceği için soru işaretleri doğurabilir.
 
    Bir yanda ilk günde 10 milyondan fazla satan Grand Theft Auto V, her çıkan oyunu kapış kapış giden Call of Duty serisi. Diğer yanda ise çıkış çeyreğinde 1.5 milyon satan Mass Effect 2, bir seneden fazla süre içerisinde 2.3 milyon satan Dark Souls ve Skyrim. Kısacası RPG türü hem yoğun uğraş isteyen, hem de diğerlerine göre fazla getiriye sahip olmayan bir tür haline gelmiş görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler