Skyrim'in Strateji Rehberi 650 Sayfadan Fazla!

29.10.2011 14:30 Samet Konuksal


     Skyrim'in boyutuyla ilgili haberler malesef hayranları ikiye bölmüş durumda. Xbox 360'da 3,8 GB, PC'de ise 6 GB'lık yer kaplayacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim için Bethesda, ikna çalışmalarını yürütüyor.
 
     Boyutlarının düşük olması sebebiyle Bethesda'nın içeriği kıstığını düşünenler yanılıyor. Bethesda ile ortak bir çalışma yürüten Prima Games'in yayınladığı bilgilere göre oyunun çıkışıyla birlikte satışa sunulacak olan Skyrim'in resmi strateji rehber kitabının sayfa sayısı 650'den fazla. 
 
     Prima Games tarafından yapılan açıklamaya göre bu kitap, oyunun en ince ayrıntısına kadar bilgiler içeriyor. Yeni yetenekler, perkler, haritalardaki gizli yerler ve eşyalar, strateji rehberinde yer alıyor. 
 
     Her ne kadar Türkçe olmasa da, bu kitabı Amazon'da $16.19'a bulabilirsiniz. İşte kitabın kalınlığı;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 26 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler