Skyrim'in Unreal Engine 5'te Nasıl Görüneceğine Dair Bir Video Yayınlandı

11.07.2021 14:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Skyrim'in yeni nesil Unreal Engine 5 motoru kullanılarak geliştirilmesi, çoğu oyuncunun isteyeceği türden bir şeydir. Bu konuda resmi olarak somut bir adım olmasa da Chris G tarafından oluşturulan yeni bir konsept Skyrim'in 2021 yılındaki görüntüsünü ortaya çıkarıyor.
 
Chris G'nin sadece birkaç ay önce Unreal Engine 4'te Fallout New Vegas'ı oluşturduğunu gördük. Şimdi ise Unreal Engine 5 Skyrim çalışması, işleri bir sonraki seviyeye taşıyor. 
 
Chris: "Bu video, nanite kullanılarak Unreal Engine 5 ile oyunun ne kadar iyi olduğunu görmenizi sağlayan test görüntüleridir, '' dedi. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler