Sleeping Dogs'un Yeni DLC'si Duyuruldu

01.02.2013 21:58 Tunahan Başol


     Square Enix'in geçtiğimiz sene çıkardığı Sleeping Dogs, daha çıkarken bile bir sürü indirilebilir içeriğe sahipti. Sonrasında da DLC yağmuruna tutulan yapım için, Year of the Snake adlı yeni bir indirilebilir içerik duyuruldu.
 
     Karakterimiz Wei Shen'in tekrar polisliğe dönmesiyle aldığı yeni görevleri konu alan bu indirilebilir içerik, elektorşok tabancası gibi farklı silahları da oyuna ekleyecek. Ayrıca karakterimiz için farklı spor kıyafetleri de DLC'nin içerisinde bulunuyor.
 
     Year of the Snake DLC'sinin 10 Şubat'ta satışa çıkacağı söylenmekte. United Front Games ayrıca Wheels of Fury ve Law Enforcer DLC'lerinin yolda olduğunu söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler