Slender: The Arrival'in Ticari Versiyonu Yakında

27.09.2012 17:39 Erkut Köse


   Fotoğrafların arkaplanlarında bulunan uzun boylu ve takım elbiseli kişinin Barney Stinson olmadığına bizi bir kez daha inandırmaya gelen Slender: The Arrival ile ilgili yeni bilgiler açığa çıktı.
 
    İlk oyundan farklı olarak tamamen yenilenmiş grafikler sunacak olan yapımda Slender karakterine de yeni bir imaj yaratılacak. Oyun üzerinde çok fazla çalışıldığını belirten geliştirici  Marc Hadley, yapılabilecek en iyi Slender oyununu yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca bir diğer önemli eksik olan uçtan uca oyun deneyimi de, yeni senaryo ile birlikte sağlanıyor olacak.
 
    Yeni oyunun ticari sürümü için tarih veren Hadley, birkaç ay içerisinde ticari sürümüne ulaşabileceğimizin müjdesini verdi. Tam tarihin ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Slender: The Arrival Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Parsec Productions Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler