Sony, Noel Sezonundaki PS4 - Xbox One Rekabeti İçin Endişelenmiyor

14.05.2015 17:40 Hakan Bozdemir

 
     Sony Computer Entertainment'in İngiltere ayağının yetkili isimlerinden Fergal Gara, Noel sezonundaki rekabet hakkında açıklamalar yaptı. Gara, Sony'nin konuyla ilgili endişesinin olmadığını söyledi.
 
     Halo 5, Forza Motorsport 6 ve Rise of the Tomb Raider, Xbox One'ın en çok beklenen oyunları ve Sony bu oyunların karşısına çok büyük isimler koyacağını belirtti. Hali hazırda bulunan No Man's Sky ile Tearaway'in PlayStation 4 versiyonunun sadece başlangıç oyunları oldukları söyleniyor.
 
     Bu oyunların üstüne daha pek çok yeni ve büyük oyunun duyurulacağı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte oyun dünyasının gözleri direkt olarak E3 2015'e çevrildi pek tabii.
 
     Uncharted 4 ve Ratchet & Clank'in 2016'ya ertelenmesinin ardından hangi oyunların duyurulacağı çok büyük merak konusu. Bu sene E3 2015'te çok büyük duyurular olacak ve Sony duyuruları yapacak olan firmaların en başında geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler