Sony, PS5'in Üretimini İki Katına Çıkarıyor

15.07.2020 08:58 Gazali Çetinkaya

 
Nikkei ve Bloomberg'in haberine göre Sony Interactive Entertainment yeni nesilde yoğun talep beklemesi nedeniyle PlayStation 5'in üretimini yaklaşık iki katına çıkarıyor.
 
Nisan ayında yine Bloomberg tarafından paylaşılan haberde PlayStation 5'in Mart 2021'e kadar 5-6 milyon adet arasında üretileceği belirtilmişti. Talepteki beklentilerin değişmesiyle Nikkei üretim miktarının 9 milyona ve Bloomberg ise 2020'nin sonuna kadar 10 milyona çıkacağını söylüyor.
 
Bloomberg'in haberinde ayrıca PlayStation 5 seri üretiminin Haziran ayında başladığı belirtiliyor. Planlar Eylül ayının sonuna kadar 5 milyon adet ve Ekim-Aralık ayları arasında ek 5 milyon adet daha konsol üretmek. Lojistik kısıtlamalar nedeniyle Sony'nin talebi karşılamasının zor olabileceği de söyleniyor. 
 
PlayStation 5 noel döneminde piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler