Söylenti: Açık Dünya Aksiyon RPG Harry Potter Oyunundan Bir Dakikalık Video Sızdırıldı

02.10.2018 12:33 Gazali Çetinkaya

 
Harry Potter açık dünya aksiyon rol yapma oyunundan bir dakikalık video sızdırıldı.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Eğer kaldırılırsa buradan izleyebilirsiniz.
 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

19. yüzyıl (1800'ler) Büyücü Dünyası'nda geçen bu üçüncü şahıs açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na geç kabul edilmiş olan ve benzersiz yeteneklere sahip karakterinizin hikayesini anlatır. Siz Hogwarts'a yeni gelen bir beşinci sınıf öğrencisisiniz ve potansiyel bir eski gücün kalıntılarını takip edebilen ve tanımlayabilen gizli bir yeteneğe sahipsiniz.
 
Okula vardığınızda, Yasak Orman'da garip olaylar gerçekleşmeye başlıyor ve siz de Profesör Elezar Fig ile birlikte bu gizemli olayların ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için hem tanıdık ve hem de daha önce hiç görülmemiş yerlerde yolculuğa çıkıyorsunuz.
 
Bu görev sırasında iksirler craft edecek, yeni büyülerde ustalaşacak, fantastik canavarlar keşfedecek, Karanlık Büyücüler, Goblinler ve diğer doğaüstü düşmanlarla savaşacak ve kaderin hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracaksınız. Büyücü Dünya'nın Kaderi senin ellerinde.

 
Nisan 2017'de, Warner Bros. Interactive Entertainment Disney Infinity geliştiricisi Avalanche Software'in AAA rol yapma oyunu için "Derin İngiliz kültürü ve dilbilgisel sunum anlayışına sahip" kıdemli yazarlar arıyordu. Bu da Harry Potter'ın Avalanche Software sorumluluğunda geliştirildiğini işaret ediyor olabilir. 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler