Söylenti: Resident Evil 4 Remake Yapım Aşamasında

12.04.2020 18:41 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil 2 ve 3'ten sonra dördüncü oyunun da remake'i yolda gibi görünüyor.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, Resident Evil 4 remake yaklaşık iki yıldır yapım aşamasında ve 2022 yılında çıkış yapması planlanıyor.
 
Resident Evil 3 remake'i geliştirmede Capcom'a yardımcı olan M-Two stüdyosunun projeye liderlik ettiği belirtilmiş. M-Two stüdyosu 2017'de Platinum Games'in eski CEO'su Tatsuya Minami tarafından bazı Platinum Games ile Capcom çalışanları ile birlikte kuruldu.
 
Geçtiğimiz günlerde de yine Video Games Chronicle sitesi M-Two stüdyosunun Capcom için daha büyük bir remake projesi üzerinde çalıştığını belirtti ve ardından Capcom, düzenlediği bir ankette oyunculara daha fazla Resident Evil remake projesi isteyip istemediğini sordu. 
 
Video Games Chronicle güvenilir bir kaynak fakat yine de Capcom tarafından Resident Evil 4 remake hakkında henüz hiçbir resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim. 
 
İlk olarak 2005 yılında piyasaya sunulan Resident Evil 4 seriye köklü bir değişiklik getirmişti. Sadece seride değil Capcom'un tüm oyunları arasında en yüksek Metacritic ortalamasına sahip oyun. Tüm platformlar üzerindeki toplam satışı yaklaşık 7.5 milyon.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler