Söylenti: TES: Skyrim için İki Yeni DLC Yolda

Bethesda son olarak Dawnguard adlı içeriği yayınlamıştı
07.12.2012 11:15 Alkan Adakaner


     The Elder Scrolls V: Skyrim'in indirilebilir içerikleri Xbox 360 için uygun zamanda piyasaya çıksa da (tabi bunda Microsoft ile olan 1 aylık erken çıkma anlaşması da var) PC ve özellikle de Playstation 3 kullanıcıları daha fazla beklemek zorunda kalıyorlar. Bunun nedeni ise DLC'leri özellikle Playstation 3'e uyarlarken karşılaşılan sorunlar.
 
     Bethesda'nın ayrılan bir programcının açıklamalarına göre firma bazı oyuncular tarafından iddia edildiği gibi Microsoft'tan rüşvet aldığı için bu indirilebilir içerikleri geciktirmiyor. Bunun nedeni tamamen teknik sorunlarmış.
 
     Bu programcı aynı zamanda Skyrim için iki yeni indirilebilir içeriğin de yolda olduğunu söylüyor. Bunlardan ilki Nordların ve Skyrim'in kültürünü konu alacakmış. Kar Elfleri (Snow Elves) hatta Dwarves de konu alınacakmış.
 
      Oyunun son indirilebilir içeriği ise King of Skyrim adını taşıyabilir. Bu içerikte ise Elflere karşı büyük bir savaş verebilirmişiz. Bethesda'nın Fallout serilerine çok sayıda içerik çıkardığını düşünürsek Skyrim'in de indirilebilir içerik sayısının artacağını öngörebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 31 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 48 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler