Söylenti: The Elder Scrolls V: Skyrim Remaster E3'te Duyurulacak

07.06.2016 09:56 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda'nın E3 2016 konferansı sırasında The Elder Scrolls V: Skyrim'in remaster sürümünün duyurucağı ile ilgili oldukça güçlü söylenti haberleri geldi.
 
   İlk söylenti oyun endüstrisinin önemli isimlerinden Shinobi602'nin E3 konferansı hakkında yayınladıkları podcast (59:06) sırasında ortaya çıktı. Shinobi602 Bethesda konferansı sırasında "Bir şeyin remaster versiyonunun duyurulmasını bekliyorum." tarzında üstü kapalı bir cümle kurdu.
 
   İkinci söylenti ise NeoGAF üzerinden geldi. Enter the Dragon Punch adlı üye The Elder Scrolls V: Skyrim remaster söylentilerinin gerçek olduğunu, tüm DLC 'ler, mod desteği ve gelişmiş grafikler ile geleceğini söyledi. 
 
   Bethesda'nın yer alacağı ikinci E3 konferansı olan E3 2016'da sadece bilinen haberler Dishonered 2, Fallout 4 modları, Doom ile ilgili ek içerikler ve geçen yıl duyurulan kart oyunu hakkında sunum yapmasını beklemek yanlış olur. Mutlaka oyunculara güzel bir sürpriz yapacaklardır. Bu sürpriz de The Elder Scrolls V: Skyrim remaster olabilir. 
 
   Bethesda'nın E3 konferansı ülkemize göre 13 Haziran günü saat 05:00'da yapılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler