Space Marine'den Multiplayer Görüntüleri

Takım oyunu Space Marine'lerin savaş yapısına da uygun olacaktır
21.07.2011 10:36 Alkan Adakaner


     Relic Entertainment,  Warhammer 40,000: Space Marine'in yeni ekran görüntülerini yayınladı. Bu görüntüler şu ana kadar hakkında pek fazlaşey bilmediğimiz multiplayer modlarına ait.
 
     Phoenix kullanılarak geliştirilen oyunun senaryo modunda Captain Titus adlı bir Space Marine'i yönetiyoruz. Bir shooter olmasının yanı sıra RPG öğeleri de barındıracak oyunun özellikle yakın dövüş özellikleri dikkat çekici.
 
     Oyunun multiplayer modlarında da yakın dövüş özellikleri önemli bir yer tutacak gibi görünüyor. Henüğz bu modlar hakkında ayrıntılı bilgi saibi değiliz, ama takım oyunu oynayacağımız konusunda şüphemiz yok.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer 40K: Space Marine Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler