Spider-Man Yeni Oyunuyla Harika Görünüyor!

31.03.2010 00:10 Talha Aynacı

    
      Hatırlarsınız, geçtiğimiz aylarda Activision patronu Kotick berbat Spider-Man oyunları yaptıklarını kabullenmiş ve gelecek dönemlerde daha başarılı oyunlarla karşımıza çıkacaklarını dile getirmişti. Belki biz farketmedik ama bu meğerse yeni gelecek Spider-Man oyununun ilk sinyallerinden biriymiş.
 
     Geçtiğimiz haftalarda ise Gamepro'nun son sayısında kendini gösteren Örümcek'in son macerası resmen duyuruldu. Daha öncede bilindiği gibi Spider Man : Shattered Dimension adıyla anılacak olan son oyun, diğerlerine oranla bir hayli farklı olacak.
 
 
     Yapımcılığını Beenox'un üstlendiği Spider-Man : Shattered Dimension, çizgi roman dünyasında da dört farklı boyuta ayrılan Spider-Man hikayelerinin ikisini bizlere sunacak. Bunlardan ilki hepimizin çok yakından tanıdığı The Amazing Spider-Man serisinin örümceği olurken, kontrolünü ele alacağımız diğer Spider-Man daha çok karanlık kişiliği, alacakaranlık atmosfer  ve hikayeleriyle tanınan Noir Spider-Man haliyle yönlendirebileceğiz. Yayınlanan tanıtım videosunda Third Person ( 3. Kişi Bakış ) açısı yanı sıra yer yer First Person ( 1. Kişi Bakış) açısınında oyunda bulunduğu gözlerden kaçmıyor.
 
 
 
     Bakalım Activision, farklı boyutların Spider-Man'lerini bir araya getirerek çizgi roman dünyasının bu en popüler karakterine başarılı bir oyun deneyiminide ekleyecek mi ?  Oyun PS3, Xbox360, Wii ve DS için yapım aşamasında. Harika görünen ekran görüntüleri için buraya!
 

 
 
 
Kaynak 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man : Shattered Dimensions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Beenox Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler