Star Wars Jedi: Survivor Hızlı Seyahat Sistemine Sahip Olacak

11.02.2023 19:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan Star Wars Jedi: Survivor'ın çıkışına az bir süre kala yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. GamesRadar tarafından bildirildiği üzere merakla beklenen devam oyunu arkasındaki geliştirme ekibi Respawn Entertainment, yakın zamanda Play Magazine ile yaptığı bir röportajda, oyunun hızlı seyahati sistemine sahip olacağını açıkladı.
 
Respawn Entertainment oyun hakkında çeşitli bilgiler verdi
 
 
Geliştirici ekip oyunun hızlı seyahat sistemini içeeceğini belirtmesinin ardından yeni detaylar da verdi. Bu detaylar arasında ise şunlar yer alıyor: "Oyun içerisinde hızlı seyahat sistemine ek olarak binilebilir yaratıklar yer alacak. Bunlar sayesinde hızlı seyahat kadar olmasa da normalden daha hızlı şekilde ilerleyeceğiz."

Oyun yönetmeni Stig Asmussen yukarıda verilen detaylara ek olarak şunları dahil etti" Bir gezegendeki farklı noktalar arasında hızlı seyahat edebileceksiniz. Ancak farklı gezegenler arasında bu sistem mevcut olmayacak. Oyuncular A noktasından B noktasına hızla bu sistem sayesinde hızlıca gidebilecek. Bunun yanı sıra binilebilir yaratıklar da oyunculara sunulacak."

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı niteliğinde olan Survivor, 28 Nisan 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler