Star Wars Jedi: Survivor için hikaye fragmanı yayınlandı

20.03.2023 20:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor için resmi hikaye fragmanını  yayınladı. Hikaye fragmanı oyunda yaşanacak olan olayların bazılarını, aksiyon sahnelerini, ana karakteri ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
Oyunun çıkışına az bir süre kaldı
 
 
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi Cal Kestis'in devamını bizlere sunacak. Oyun içerisinde aksiyon ve macera unsurları, bilim kurgu - Star Wars teması, çeşitli aksiyon sahneleri ve daha fazlası yer alacak. Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Survivor'da hikaye konusunda bir hayli ilerlenecek ve bu hikaye gerek karakterler arası diyaloglar ile gerekse ara sahneler ile bizlere aktarılacak.
 
İlk oyunun temelleri üzerine inşa edilen Survivor'da daha gelişmiş bir savaş sistemi, yeni dövüş animasyonları - hareketleri, yeni bölgeler ve daha fazlası bulunacak. Dinamik dövüş sisteminin ön planda olacağı bu yapım içerisinde Jedi: Fallen Order olaylarından beş yıl sonrası bizlere aktarılacak.
 
Star Wars Jedi: Survivor 28 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam üzerinden çıkacak. 
 
Star Wars Jedi: Survivor hikaye fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler