Star Wars Jedi: Survivor için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

21.03.2023 12:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor yakında biz oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve bu kapsamda yeni fragmanlar ve ekran görüntülerini yayınlanıyor. Yakın zamanda hikaye fragmanının yayınlandığı Survivor'ın şimdi ise yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Yeni ekran görüntüleri oyunun atmosferi, yapısı ve daha fazlası hakkında bizlere fikir veriyor.
 
Cal Kestis'in hikayesi burada son bulacak mı?
 
 
 
Cal Kestis'in hikayesi ikinci oyunla yani Star Wars Jedi: Survivor ile beraber devam ediyor. Bu oyunda Cal Kestis'in hikayesi sona mı erecek yoksa ucu açık bir şekilde mi bitecek hep birlikte göreceğiz. Respawn Entertainment ve Lucasfilm Games iş birliği tarafından bizlere sunulacak olan üçüncü şahıs aksiyon macera oyununda hikaye odaklı tek oyunculu bir yapı bizlere aktarılacak.
 
Star Wars Jedi: Fallen Order'daki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alan ve yeni tehditlerin baş gösteri oyun Survivor içerisinde Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal ile büyük maceralara atılacağız. Galaksinin en karanlık zamanlarında bulunduğumuz bu süreçte bakalım hangi olaylar başımıza gelecek.
 
Star Wars Jedi: Survivor 28 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler