Star Wars Jedi: Survivor yönetmeni üçüncü bir oyun istiyor

02.03.2023 18:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor henüz çıkış yapmadı. Buna rağmen oyunun yönetmeni üçüncü bir oyun istediğini belirtti. Respawn Entertainment'ta yönetmen olan Stig Asmussen, IGN ile yaptığı bir röportajda ekibiyle beraber serinin geleceği hakkında konuştuklarını söyledi.
 
Cal Kestis'in hikayesi devam edecek mi?
 
 
 
Stig Asmussen, ekibiyle beraber Cal Kestis'in hikayesinin uzunluğu ve bu hikayenin nereye varacağı konusunda çeşitli istişareler yaptığını belirtti. Asmussen, "Fallen Order yayınlanmadan önce zaten ikinci oyun hakkında konuşuyorduk. Yani bu tür şeylere çok önceden karar veriyoruz ve ona göre hamle yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Asmussen şöyle devam etti: “Bu serinin her zaman bir üçleme olmasını istemişimdir. Cal ve ekibini daha öteye ve yeni yerlere nasıl götürebiliriz diye düşüyoruz. Yeni bir oyuna başlayacak olursak büyük ihtimalle Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilecek. Şu an geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor."
 
Üçüncü bir oyuna ışık yakan Asmussen'in açıklamaları bir yana dursun serinin ikinci oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan'da PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni oyunda seyahat edebileceğimiz binekler ve hızlı seyahat gibi yeni özellikler yer alıyor. 
 
Henüz ikinci oyunun çıkmamasına rağmen peki siz bu serinin bir üçleme olmasını ister miydiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler