Star Wars : Legends mı?

10.12.2009 01:30 Ersin Kılıç

 
 
Geçtiğimiz ay Spike TV ve GT TV'den Geoff Keighley, kişisel Twitter sayfasında Video Game Award 2009 töreninde yeni bir Star Wars oyunu duyurulacağını belirtmişti.
 
İşte duyurulması muhtemel olan bu yeni Star Wars oyunundan, yeni bir detay daha ortaya çıktı.
 
Avusturalya Sınıflandırma Kurumu, yeni bir oyuna listelerinde yer verdi. Kurumun listesinde oyunun tam adı Star Wars : Legends olarak gözüküyor. Bu da akıllara "Tüm hikayeyi anlatan bir oyun mu gelecek?" sorusunu getiriyor.
 
Ayrıca kurum listelerinde LucasArts imzasını taşıyacak olan bu yeni oyunun dağıtımcısı Activision Blizzard olarak gözüküyor.
 
Geçtiğimiz dönemlerde Bioware'ında Old Republic dışında yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığı dedikoduları yayılmıştı. Eğer şimdi ortaya çıkan haber VGA töreninde doğruluk kazanırsa ilerleyen dönemlerde farklı Star Wars oyunları görebileceğimiz anlamına geliyor.
 
Bu durumdan şikayetçimiyiz? Tabi ki hayır.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler