Steam'in Skyrim, Max Payne 3 Fırsatında Son Anlar

23.07.2012 16:19 Samet Konuksal


   Günlerdir indirimleriyle birlikte PC oyuncularına cüzdan boşalttıran Steam'in yaz indirimlerindeki yeni bir sistemi de, flaş indirimlerdi. Flaş indirimlerdeki oyunlara, bitişe saatler kala kaliteli yapımlar eklendi.
 
   20:00 itibariyle sona erecek olan indirimlerde, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Max Payne 3, daha önceki günlük indirim fiyatıyla yer edinmiş. 30'ar dolardan satılan bu iki oyunun haricinde The Walking Dead 15 dolardan satılıyor. Ayrıca Türkiye'ye erişimi kapalı olan Saints Row: The Third de, bu indirimlerde yer bulmuş.
 
   Flaş indirimlerin haricinde toplu oyun paketlerini, dün değişen günlük indirimlerin de 20:00'a kadar devam edeceğini hatırlatalım. Bu son fırsatları buraya tıklayarak değerlendirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 31 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler